Keystone logo
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Įvadas

Vertybės

Kokybė, autentiškumas, pagarba, svetingumą ir maisto sauga

Kultūros varomoji jėga, kuri perduoda vertybes

Iš ICIF, maisto ir vyno iš Italijos regionuose instituto tikslas yra klasifikuoti, saugoti ir skatinti Italijos virtuvė, vietinės produkcijos ir regiono maisto ir vyno kultūros kompetencijos, vaizdą skleisti žinias tarp specialistų visame pasaulyje pabrėžiant nekilnojamojo Italijos virtuvė ir puikus maisto produktų, kad atskirti jį vertė yra viena iš pagrindinių ICIF tikslų, siekiant skatinti "Pagaminta Italijoje".

Gyvenimo būdas, svetingumą ir autentiškumas

ICIF visada atsižvelgiama į Italijos maisto ir vyno, italų svetingumą ir lifesyle visame pasaulyje vertes dalyvauti renginiuose ir inititatives, tiek Italijoje, tiek užsienyje. Iš Italijos virtuvė ir aukščiausios kokybės itališkų maisto produktų skatinimas pasireiškia per jaunų virėjų mokymo Italijos būstinėje su Costigliole d'Asti pilis, Kinijos instituto Šanchajuje, São Paulo ir Flores da Cunha institutų Brazilija ir bendradarbiaujant su mokyklomis ir universitetais kulinarijos įvairiose šalyse visame pasaulyje.

Pagrindinės veiklos

Kulinarijos mokymas, skatinimas "Made in Italy", svarbiausi įvykiai ir kova su klastojimu

Praktikumas

Mokymai jauniems italų ir užsienio virėjai įsigyti profesionalią specializaciją Regioninės Italijos virtuvė; Mokymo programa taip pat apima mokymą maisto saugos ir tvarios politikos, atsižvelgiant į maisto grandinės valdymą.

Skatinimas "Pagaminta Italijoje"

Skatinimas Italijos virtuvė ir aukščiausios kokybės itališkų produktų užsienyje, per mokymo kursų organizavimo ir skleisti informaciją apie "Made in Italy" ir jos įgyvendinimo profesionalių virėjų ir restoranų visame pasaulyje.

Skatinimas Italijos maisto ir vyno produktų užsienyje mugėse ir tarptautiniuose renginiuose. Organizavimas maisto ir vyno turai atrasti Italijos regioninės virtuvės ir kultūrą, aukščiausios kokybės produktus ir turtingą kultūrą Italijos Regionų esmę.

svarbiausi įvykiai

ICIF yra tarptautinių renginių, kuriuose autoritetinga balsas restoranų versle reikalingas, teikdama dalyko žinias iniciatyvų, kurios skatina italų maistą ir kultūrą avangarde.

Kova su prekių klastojimu

Jie ją vadina "Italų Skambanti", Imitacija ar klastojimas Italijos maisto produktų užsienyje. Pranešk apie netikrą maisto produktas turi itališki pavadinimai, logotipai, vaizdų ir šūkiais aiškiai priskirtinas į mūsų šalį mišinį.

Be savo ugdymo tikslus, ICIF buvo įkurta su tikslu klasifikuoti, saugoti ir skatinti italų virtuvės ir produktų kompetencijos užjūrio įvaizdį, saugoti amatininkas kūrinius, ginti vartotojus nuo falsifikavimo bei klastojimo ir skleidžiant žinias ir metodus tarp profesionalių virėjų ir restoranų visame pasaulyje.

Vietos

  • Turin

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d'Asti, 14055, Turin

  • Italy Online

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d’Asti (AT), 14055, Italy Online

    Klausimai