Keystone logo

EMBA Programos į Ekonomika į Jungtinė Karalystė dėl 2024

Filtrai

EMBA Programos į Ekonomika

Ekonomikos principus atskleidžiantys raštai yra randami net ir Mesopotamijos civilizacijos laikų. Modernios ekonomikos vystymasis ir raida prasidėjo nuo dviejų ekonomikos srovių susidūrimo - fiziokratizmo ir merkantilizmo. Šių grupių dėka 16-to amžiaus Europoje buvo pradėtos vystyti pirmosios kapitalizmo idėjos.

UK, Jungtinė Karalystė yra daugiau nei 300 metų ir susideda iš keturių sudedamųjų tautas: Anglija, Škotija, Velsas ir Šiaurės Airija. Jungtinė Karalystė buvo mokymosi per pastaruosius 1000 metų centras ir turi daug senovės ir atskirti universitetus. Užsienio studentai sudaro didelę dalį studentų organizacijos ne JK universitetuose.

Jeigu jau turite MBA studijų laipsnį ir esate sukaupę ganėtinai daug darbo tam tikroje verslo srityje patirties, pasidomėkite EMBA studijomis, kurios gali atverti itin geras karjeros galimybes. Priklausomai nuo jūsų norų ir poreikių galėsite rinktis iš įvairiausių verslo studijų programų. Daugybė verslo mokyklų finansų, apskaitos ar rinkodaros studijas derina su lyderystės kursais, kurie studentams gali atverti daugybę studijų galimybių.