Keystone logo

Pasaulinės MBA studijos Programos į Ekonomika 2024

Filtrai

Filtrai

  • Pasaulinės MBA studijos
  • Ekonomikos studijos
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (0)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

Nė viena programa neatitinka jūsų paieškos kriterijų. Patikslinkite filtrus.

Clear filters

Pasaulinės MBA studijos Programos į Ekonomika

Pasaulinis verslo administravimo magistras yra aukštasis verslo srities laipsnis tarptautiniu mastu. Šis laipsnis gali padėti parengti studentus aukštojo mokymosi karjerą pasaulio verslo ir finansų.

Kas yra Global MBA ekonomika? Ekonomika - tai vartotojų elgsenos ir turto perleidimo tyrimas. Ši studijų sritis apima supratimą apie prekių gamybą ir platinimą bei paslaugų mainus ekonomikos augimui. Tokios studijų programos mokslininkai gali išnagrinėti ekonomiką, atsižvelgdami į pasaulines rinkas, siekdami suprasti realius finansinius iššūkius ir problemas. Šio laipsnio mokymo programa gali būti ekonometrija, verslo istorija, mikro ir makroekonomika, tarptautinė ekonominė politika, pasaulinė ekonomika, finansų rinkos ir daugelis kitų.

Aukštasis išsilavinimas ekonomikos srityje gali suteikti studentams daug naudingų įgūdžių, įskaitant kūrybišką problemų sprendimą ir analizę. Šis laipsnio tipas taip pat gali pagerinti savo matematinius gebėjimus.

Global MBA mokymas gali priklausyti nuo įvairių veiksnių, tokių kaip mokyklos vieta ir programos trukmė. Norint gauti naujausią informaciją apie išlaidas, suinteresuoti asmenys turėtų tiesiogiai susisiekti su mokyklomis ir palyginti skirtingų programų kainas.

Ekonomikos karjeros dažnai yra daug ir apima įvairias pramonės šakas. Kadangi pasaulinė prekyba vyksta skaitmeniniu būdu, vis daugiau reikia darbo kandidatų, turinčių aukštą tarptautinės ekonomikos laipsnį. Be kitų darbo galimybių studentas gali laikyti pardavimų vadybininku, tarptautiniu prekybininku ar verslo plėtros vadovu. Pardavimų vadybininkas padeda valdyti pardavimo grupę siekdamas pasiekti pardavimo tikslus. Tarptautiniai prekybininkai gali imtis tam tikrų pareigų, pvz., Patarti klientams dėl investicijų ir verslo strategijų. Verslo plėtros vadovo darbas yra padėti įmonėms augti ir gauti daugiau pajamų.

Kaip rodo pavadinimas, Global MBA programos yra prieinamos daugelyje universitetų visame pasaulyje. Mokytojai gali studijuoti tarptautiniu mastu arba iš namų, bet vis tiek įgyti įvairios edukacinės patirties. Žemiau ieškokite savo programos ir tiesiogiai susisiekite su pasirinktos mokyklos priėmimo biuru, užpildydami švino formą.