34 EMBA Programos į Jungtinė Karalystė for 2024

EMBA Programos į Jungtinė Karalystė for 2024Filter
    • London, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    22 Mėnesiai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Pirmos klasės MBA, ruošiantis patyrusius specialistus eiti vadovaujančias pareigas technologijomis paremtame pasaulyje. Londone įsikūrusi Executive MBA (EMBA) yra neakivaizdinė programa, specialiai sukurta patyrusiems verslo specialistams, norintiems paspartinti savo karjerą esamoje trajektorijoje arba pereinant prie naujo verslo konteksto ar vaidmens.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Subalansuokite darbą ir studijas naudodamiesi šia neakivaizdine programa, kurioje įtraukianti universiteto patirtis sujungiama su lankstumu, kurio reikia užimtiems specialistams.

    • South Kensington, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    22 Mėnesiai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Londone įsikūrusi Executive MBA (EMBA) yra neakivaizdinė programa, specialiai sukurta patyrusiems verslo specialistams, norintiems paspartinti savo karjerą esamoje trajektorijoje arba pereinant prie naujo verslo konteksto ar vaidmens. Programa teikiama per internetinį ir asmeninį mokymą, išnaudojant mišraus mokymosi privalumus ir sumažinant dienų, kurias turite praleisti ne biure, skaičių.

    • Coventry, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „Financial Times 2023“ vadovų MBA reitinge užėmė 20 vietą pasaulyje ir 3 vietą JK, mūsų „Executive MBA“ suteiks jums strateginio vadovavimo įgūdžių, kurių reikia norint padaryti tiesioginį poveikį. Per jūsų laiką su mumis ir ne tik mes jus palaikysime ir motyvuosime, taip pat pastūmėsime, kritikuosime ir iššauksime išryškinti savo vidinį pokyčių kūrėją.

    • Nottingham, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    2 metai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Mūsų Global Executive MBA yra galinga partnerystė tarp Notingemo verslo mokyklos ir pirmaujančių verslo mokyklų Pietų Afrikoje ir Brazilijoje. Sujungę mūsų žinias, sukursite tikrai globalią perspektyvą, tarptautinius ryšius ir žinias, kad vadovautumėte neapibrėžtame ir susietame pasaulyje. Programa sukurta daugiausia dėmesio skiriant tvariam ir atsakingam vadovavimui. Šie principai yra įtvirtinti visuose mūsų moduliuose. Būsite panirę į kontekstinius lyderystės projektus, tyrinėsite realaus pasaulio strateginius iššūkius ir pritaikysite savo mokymąsi savo darbo vietoje. Nesvarbu, ar norite užimti aukštesnį vaidmenį, ar pasinaudoti sujungto pasaulio galimybėmis ir rizika, „Global Executive MBA“ yra pavyzdinė programa ir transformuojanti mokymosi patirtis.

    • City of Carlisle, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    MBA yra pagrindinė vadovų kvalifikacija vadovams. Sukurtas jūsų sėkmei, MBA sukuria išskirtinius vadovus, turinčius išsamių žinių apie naujausią verslo praktiką. Ši MBA suteikia puikią verslo pasaulio apžvalgą ir dar labiau sustiprina jūsų žinias ir įgūdžius. Tai suteikia daug gilesnį supratimą apie verslo aplinką ir padeda tapti pajėgiais vadovais. Ši pasaulinė aukso standarto vadybos kvalifikacija suteikia griežtą ir sudėtingą antrosios pakopos verslo ir vadybos patirtį, kai studentai tobulėja kartu su kitais patyrusiais vadybininkais ir verslo profesionalais, kad palengvintų jų tapimą efektyvesniais vadovais ar specialistais.

    • Oxford, Jungtinė Karalystė
    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės, Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Uždirbkite savo Europos MBA per interaktyvias ir lanksčias internetines klases. Ideali programa dirbantiems vadovams visame pasaulyje. Ši Executive MBA programa skirta padėti jums paspartinti lyderystės transformacijos vaidmenį ir padėti jums atlikti didesnį vaidmenį jūsų įmonės sėkmei. Modulinis pristatymo modelis ir įrašytos šių modulių parinktys padeda besimokančiajam vienu metu sutelkti dėmesį į vieną dalyką ir tuo pačiu suteikia lankstumo įsisavinti pagrindines verslo koncepcijas, kuo mažiau prastovų iš asmeninio ir profesinio gyvenimo. =====

    • Oxford, Jungtinė Karalystė
    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Uždirbkite Europos žmogiškųjų išteklių valdymo MBA per interaktyvias ir lanksčias internetines pamokas. Ideali žmogiškųjų išteklių programa dirbantiems vadovams visame pasaulyje

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Ši internetinė MBA (CMI) programa iš Arden University suteikia svarbiausią pranašumą siekiant sėkmės aukščiausioje verslo pakopoje, daugiausia dėmesio skiriant lyderio savybėms, verslo tvarumui ir strateginių modelių kūrimui. Nesvarbu, ar kuriate nišinę įmonę, ar dirbate tarptautiniu mastu pripažintoje korporacijoje, Arden MBA programa suteikia įgūdžių, kurių prireiks norint sukurti sėkmingą verslą.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Ši internetinė MBA (duomenų analizės) programa iš Arden University buvo skirta praktikuojantiems vadovams, norintiems imtis strateginio vaidmens. sutelkiant dėmesį į lyderio savybes, verslo tvarumą ir strateginių modelių kūrimą. Nesvarbu, ar kuriate nišinę įmonę, ar dirbate tarptautiniu mastu pripažintoje korporacijoje, Arden MBA programa suteikia jums analitinių įgūdžių, kurių jums prireiks norint naudoti duomenis ir sukurti sėkmingą verslą.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Arden UniversityInternetinis MBA papildymo trumpasis kursas ugdys jūsų mąstymą ir pasirengimą išskirtiniais būdais, todėl būsite pasirengę užimti pagrindines pareigas pasauliniu mastu svarbiose pramonės šakose ir organizacijose. Šis kursas idealiai tinka žmonėms, turintiems dvejų ar daugiau metų valdymo patirtį, norintiems pagreitinti savo patirtį MBA kvalifikacijoje.

    • Oxford, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Skaitmeninė rinkodara pastaraisiais metais tapo vyraujančia daugelio rinkodaros rinkinių sudedamąja dalimi. Ir dabar labai svarbu, kad keli rinkodaros kanalai ir disciplinos būtų panaudoti kartu, kad jie išliktų svarbūs nuolat veikiančiam, visada prijungtam klientui. Kad išnaudotų tikrąjį skaitmeninės rinkodaros potencialą, ši programa rinkodaros specialistams suteikia galimybę giliai įsigilinti į šiandieninį didžiulį ir sudėtingą įvairių kanalų pasaulį ir atrasti strategijas, kurios daro poveikį įtraukimo rinkodarai. Programos Šiame kurse nuodugniai apžvelgiamas žiniasklaidos ir žmogaus elgesio ryšys ir nagrinėjama, kaip organizacijos naudojasi socialine žiniasklaida ir vartotojų tarpusavio sąveika, siekdamos paremti savo rinkodaros pastangas. Studentai įgis praktinės patirties kurdami išsamias socialinės žiniasklaidos strategijas aktyviems prekių ženklams.

    • Oxford, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Naujos įmonės yra bet kurios visuomenės ekonomikos augimo ir pažangos pagrindas. Neįmanoma įsivaizduoti pasaulio be naujų verslų, kurie sprendžia žmonijos problemas novatoriškais verslo modeliais ir sprendimais. Naujos įmonės taip pat sukuria užimtumo galimybes ir turi galimybę sukurti didelio masto ekonominį ir socialinį poveikį. Todėl labai svarbu suprasti niuansus, kurių reikia norint sukurti, apsaugoti ir išplėsti naujas verslo įmones. Verslumo ir naujų įmonių plėtros programos EMBA suteikia išsamų supratimą apie įvairius sėkmingo naujų įmonių registravimo, veiklos ir mastelio keitimo aspektus. Įgykite žinių apie įvairius įrankius ir įgūdžius, kurių reikia naujų įmonių kūrėjams kuriant ir plėtojant savo verslą. Sužinokite, kaip kurti verslo planus, siūlyti finansavimą ir suprasti įvairias finansavimo galimybes bei struktūras, kurios padeda kurti naujas įmones.

    • Eltville, Vokietija
    • Regensburg, Vokietija
    • + 6 more

    Ištęstinės

    15 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „Executive MBA in Real Estate International“ buvo sukurta siekiant suteikti nekilnojamojo turto specialistams konkurencinį pranašumą prieš kitus rinkos dalyvius, suteikiant jiems įrankius konkuruoti tarptautinėje rinkoje. Kursas skirtas nekilnojamojo turto specialistams, norintiems tvariai formuoti pramonę ir geriau suprasti nekilnojamojo turto finansavimą ir investicijas, taip pat tarptautines rinkas, ypač JAV, JK ir Azijos rinkas.

    • Siedlęcin, Lenkija
    • Mała Kamienica, Lenkija
    • + 3 more

    bandymas