Keystone logo

4 EMBA Programos į Ekonomika 2024

Filtrai

Filtrai

  • EMBA
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (4)
    • Grįžti į pagrindinę kategoriją
    Vietos
    Raskite daugiau vietų
    Laipsnio tipas
    Trukmė
    Studijų tempas
    Kalbos
    Kalbos
    Studijų formatas

    EMBA Programos į Ekonomika

    "Executive MBA" yra antrosios pakopos studijų pakopa, skirta praturtinti vadovo lygio darbuotojų patirtį ir žinias. Studijuodami laipsnį, dirbančiam visu etatu, studentai gali tikėtis išsiaiškinti savo dabartinius įgūdžius ir patirtį.

    Kas yra EMBA ekonomikoje? EMBA ekonomika yra aukštesnio lygio laipsnis, kuriame daugiausia dėmesio skiriama ekonomikos temai. Studentas gali tikėtis atidžiau pažvelgti į rinką ir kitus finansinius aspektus, kurie gali paveikti strateginius verslo sprendimus dabartinėje savo pozicijoje. Sutelkiant dėmesį į įvairius įvykius ir katalizatorius, kurie daro įtaką ekonomikai, studentas, tikiuosi, gali puikiai suvokti turto perdavimą ir tai, kaip jis gali turėti įtakos būsimiems įvykiams.

    EMBA ekonomika studentai gali tikėtis išmokti įvairių įgūdžių, kurie gali padėti jiems savo dabartines pareigas. Norėdami pradėti, studentai gali išmokti analizuoti dabartines tendencijas rinkoje. Analizavimas yra svarbus įgūdis, tinkamas daugeliui pozicijų. Be to, problemos sprendimas bus mokoma. Galiausiai studentai gali tikėtis prisijungti prie kelių su keliais darbdaviais.

    Tie, kurie domisi šio laipsnio išlaidomis, turėtų kreiptis į instituciją. Išlaidos skirsis priklausomai nuo to, kiek laiko reikia baigti šį laipsnį.

    Kadangi dabartinė ekonomika pasikeičia beveik kasdien, ekonominis tyrimas išlieka toks pat svarbus kaip ir anksčiau. Studentai, kurie baigia šį laipsnį, gali pasirodyti pageidaujami darbo rinkoje ir yra pagrindiniai kandidatai daugeliui vadovaujančių pareigybių. Vyriausiasis finansų pareigūnas, finansų analitikas ir aktuarinės pozicijos gali būti pasiekiamos, kai tik baigsite šią programą. Be to, galima pastebėti, kad jo ar jos dabartinės bendrovės paaukštinimas ar atlyginimas gali būti padidintas įgijus tokį laipsnį.

    Tie, kurie nori mokytis daugiau ar potencialiai užsirašyti į šią EMBA programą, turėtų ieškoti įvairių institucijų, kurios to siūlo. Žemiau ieškokite savo programos ir tiesiogiai susisiekite su pasirinktos mokyklos priėmimo biuru, užpildydami švino formą.